Prenova poslovnih prostorov

Vsa dela izvedemo mi. Enostavno in brez skrbi.

Storitve

V sklopu prenove stanovanja, izvajamo naslednje storitve 

Hlajenje in prezračevanje

S pravilnim projektiranjem prezračevalnih sistemov zmanjšamo stroške ostalih energijskih dejavnikov, kot so ogrevanje ali hlajenje.

Ogrevanje in
prenova kotlovnic

Ker je ugodje po toplini v prostoru eden izmed zelo pomembnih življenjskih dejavnikov za kvalitetno delo in bivanje, vam omogočamo izvedbo vseh načinov ogrevanja.

Vodovod in kanalizacija

Učinkovita rešitev za vaše potrebe vodovodnih inštalacij. Sledimo sodobnim trendom z uporabo kakovostnih materialov za dolgoletno uporabo, z vključeno večletno garancijo.

Električne instalacije

Zagotavljamo vse vrste vzdrževanja energetskih objektov in naprav, v tuji lasti ali upravljanju. Izdelamo vam tudi vso potrebno projektno in tehnično dokumentacijo.

Prenova kopalnic

Pri prenovi kopalnice vam nudimo celotno izvedbo na ključ. Poskrbimo tudi za končno dobavo in montažo kopalniške opreme po vaših željah.

Notranja oprema

Ustvarjamo privlačne in tople domove, ki navdihujejo naše življenje, ter elegantne in gostoljubne javne prostore, ki zadovoljujejo vašim pričakovanjem.

Prenova objektov

Našim strankam na osnovi ogleda objekta svetujemo kateri materiali bi bili primerni za prenovo objekta in kaj bi bilo v prvi vrsti smiselno prenoviti.

Gradbena dela

V okviru gradbenih del poskrbimo za finomontažna in zaključna gradbena dela: Polagalna dela, keramičarska dela, pleskarska dela, zidarska dela, montaža notranje opreme.

Rušenje in demontaža

Demontaža, selitev in razrez opreme ter montažnih in nemontažnih objektov. Usmerjeni v skrb za okolje, se ukvarjamo tudi z reciklažo demontiranih ali rušenih materialov.

Izsuševanje vlage

Že malenkosti, kot so nezatesnjena cev ali zlom materiala, lahko povzročijo veliko škodo. Vzroki vodnih škod so lahko tudi naravni dejavniki, kot so nevihte s ploho ali poplave.

Projektiranje in arhitektura

Nudimo arhitekturno podporo in potrebno dokumentacijo za izdelavo vseh vrst gradbenih načrtov. Natančno načrtovanje omogoča visoke volumske in energijske izkoristke.

Celovit postopek gradnje in prenove na enem mestu

1. Svetovanje

Preverimo obstoječe stanje in svetujemo pri načinu izvedbe projekta.

2. Analize in dokumentacije

Na osnovi analize stanja in želje naročnika pripravimo operativni načrt izvedbe projekta

3. Izvedba projekta

Realizacija projekta poteka po usklajenem terminskem planu izvedbe in zastavljenem načrtu projekta

4. Uporaba in vzdrževanje

Realizacija projekta poteka po usklajenem terminskem planu izvedbe in zastavljenem načrtu projekta

Pomagamo vam zgraditi boljšo prihodnost.
Hitro in enostavno.