NOVA KOPALNICA na ključ

Pridobite BREZPLAČNO ponudbo

Do nove kopalnice že v 10 DNEH

Naj bo za vas prenova kopalnice ali izgradnja nove brezskrbna, kjer vam mi in naši strokovnjaki, z več kot 50 let izkušenj, svetujemo in poskrbimo za celotno in kakovostno izvedbo.

Poleg kopalnic, prenavljamo tudi stanovanja in vse bivalne enote, na lokacijah po Sloveniji in Hrvaškem (Istri in okolici)

Kopalnico prenovimo na ključ – vsa dela izvedemo mi, od začetka, do konca.

PRENOVA KOPALNICE

V STANOVANJSKIH OBJEKTIH

Kopalnica lahko postane prava oaza miru in sprostitve. Sedaj možnost kopalnice brez ploščic z vodno nepropustno barvo. Cene kopalnice v stanovanjih se gibljejo od 6.000€ – 10.000€, za hiše pa od 8.000€ – 12.000€

Izdelujemo kopalnice po meri in z individualnim izborom materialov

PRENOVA KOPALNICE

V POSLOVNIH OBJEKTIH

Kopalnice v poslovnih objektih niso zgolj luksuzna dodatna oprema, temveč so ključni element za zagotavljanje ugodnega in učinkovitega delovnega okolja. Cene kopalnic v poslovnih objektih se gibljejo od 6.000€ – 10.000€

PRENOVA KOPALNICE

V INDUSTRIJSKIH OBJEKTIH

Kopalnice niso omejene samo na stanovanjske prostore. Prav tako so ključne v industrijskih objektih. Na novo nudimo možnost kopalnic za čiste prostore brez ploščic – talni epoxy v kombinaciji z nepropustno stensko barvo.

Keramika – ploščice

Dimenzij od največjih 125/280cm , 120/240cm , 60/120cm in manjše po željah stranke – proizvajalci keramike : MARAZZI , ATLAS CONCORDE , RAGNO | Po želji stranke lahko tudi po naročilu

Sanitarna keramika

Villeroy&Boch, Catalano, Laufen, Jika, Dolomite, Duravit | Po želji stranke tudi po naročilu

Mešalne baterije

GROHE, HANSGROHE, HERZ, FANTINI | Po želji stranke lahko tudi po naročilu

Podometni elementi za WC ali Bide

TECE, GEBERIT, GROHE

Umivalniki z omarico in ogledalo

Kolpa, Aquaestil | Po želji stranke lahko tudi po naročilu

Tuš kadi, kadi in tuš kabine

Kolpa, Aquaestil | Po želji stranke lahko tudi po naročilu

Kopalništvo pohištvo

Po meri – na željo stranke, po meri s strani hišnega mizarskega strokovnjaka

1.

POVPRAŠEVANJE in OKVIRNA PONUDBA

Nudimo ogled na lokaciji in svetovanje, nato izdelamo ponudbo.

SPLETNO NAROČILO – Za hitro okvirno ponudbo lahko pošljite sliko vaše obstoječe kopalnice ali idejo nove s tlorisom na info@meznar.eu

2.

VIRTUALNI IZGLED in 3D IZRIS ter KONČNA PONUDBA

V primeru, da se s ponudbo strinjate, vam na željo naredimo 3D izris in vašo kopalnico virtualno predstavimo dejanskemu izgledu nove kopalnice.

3.

KONČNA USKLADITEV in IZVEDBA

Z delom pričnemo od 15 – 25 delavnih dni po potrditvi ponudbe. Izvedba traja 7 – 10 delavnih dni.

Že več kot 400+ zadovoljnih strank

Prepričajte se o kakovosti in preglejte nekatere zaključene projekte v drugi polovici 2023 in v začetu 2024.

Osrednja Slovenska Regija – od Posavja do Primorske + Hrvaška

Poslujemo v osrednjeslovenski regiji, od Posavja do Primorske, na željo stranke in po predhodnem dogovoru pa izvajamo dela tudi po ostalih delih Slovenije, ter na Hrvaškem.

Kontaktirajte nas

IN PRIDOBITE BREZPLAČNO PONUDBO

Stran je zaščitena s preverjanjem reCAPTCHA. Velja Google politika zasebnosti in pogoji uporabe.
Kako prenovimo kopalnico v 10 korakih?

1. Na lokacijo dostavimo zabojnik za ruševine in gradbeni material. Temeljito zaščitimo pred prostor, kjer bomo kopalnico prenavljali in poskrbimo za zaščito opreme v okolici kopalnice.

2. Po končani zaščiti, se lotimo demontaže obstoječe sanitarne opreme, katera je nameščena v kopalnici in rušenja obstoječe kadi ali tuša. Predhodno zapremo tudi vodovodno omrežje, katero je predvidoma zaprto približno od 1 – 2 uri, oziroma po predhodnem dogovoru, v kolikor je kopalnica v večstanovanski hiši ali bloku – v tem primeru je lahko vodovodno omrežje zarto tudi manj kot 1 uro.

3. Naslednji korak je odstrnitev in rušenje stenske keramike, talne keramike in betonskih  tlakov v kopalnici. Ruševine sproti odvažamo na deponijo. Ko so rušitvena dela zaključena odstranimo vse stare instalacije – vodovod in kanalizacijo ter jih odnesemo na deponijo v zabojnik.

4. V kopalnici naredimo talno “hidro” in po potrebi toplotno izolacijo. Nato pričnemo z novo vodovodno instalacijo , predhodno izdelamo in izdletimo nove kanale v steni za nove instalacije, vgradimo nove vodovodne cevi in nove odtočne kanalizacijske cevi ter zmontiramo podometne elemente za wc, bide, talno tuš kanaleto, mešalne baterije itd. Po izvedbi nove vodovodne instalacije izvedemo tudi ogrevanje, katero je ponavadi talno in prestavimo instalacijo ogrevanja za novi radiator – v večini primerov v kopalnicah montiramo nove cevne radiatorje ali vertikalne radiatorje. Prestavimo elektroinstalacije, v glavnini primerov zamenjamo glavno stikalo na vhodu v kopalnico, ga nadomestimo z novim modernejšim ter izvedemo novo kablažo na porabnike – luč na stropu, luč na ogledalu , vtičnica in ventilator.

5. Ko so vsa instalacijska dela končana naredimo preizkus in tlačni preizkus. Po zaključeni izvedbi instalacij so na vrsti gradbena dela, omet rušenih instalacijskih kanalov, omet sten z grobo in fino malto ter izravnava sten ter priprava sten za polaganje keramike. Ko so ometi končani izdelamo še nove estrihe kateri so ponavadi izdelani z betonom in mikro vlakni, zato da dosežemo večjo kompaktnost, nosilnost in trdnost tlaka.

6. Suhomontažna dela, po potrebi izdelava nove stene kjer zapremo podometne elemente ali instalacije,  izvedemo novi spuščen strop ter uredimo kaskade in morebitno polico v steni. Vsi suhomontažni materiali so vodoodporni.

7. Polaganje keramike, pričnemo s stensko keramiko in zaključimo z talno keramiko. Keramiko dobavimo in polagamo v raznih dimenzijah po želji stranke – od največje 120/280cm, 75/150cm, 60/120cm in do manjše 60/60cm, 30/60cm itd.

8. Po zaključku polaganja keramike v grobem očistimo kopalnico in začnemo s pripravami za beljenje. Predhodno “pokitamo” strope in po potrebi stene in izvedemo predpripravo podlage za beljenje. Po kitanju je potrebno strope in stene obrusiti, po končanem brušenju pričnemo z beljenjem – barvanjem. Barve v večini primerov uporabljamo vodoodporne, na željo stranke tudi v določeni barvni RAL lestvici.

9. Po zaključenem beljenju pričnemo z finomontažo sanitarne opreme katero si stranka predhodno izbere v našem tržnem programu. Od stranišča z wc desko, bideja, umivalnika z omarico in mešalno baterijo, ogledala z lučko, tuš kabine ali kadi z mešalno baterijo, radiatorja z elektrogrelcem, ventilatorja, omarice ob umivalniku, drobne sanitarne opreme in držala ter luči in vtičnice.

10. Po zaključku finomontaže sanitarne opreme, temeljito preizkusimo delovanje opreme in funkcijo kopalnice, kopalnico v grobem očistimo (zabojnik z ruševinam odpeljemo na komunalno deponijo) in kopalnico predamo naročniku.

Nudimo hitra popravila po storitvi, skozi cel cikel življenjskega obdobja kopalnice.